2012. augusztus 15., szerda

Viva by Fergie

ÉLJ A SAJÁT SZABÁLYAID SZERINT!

A Viva by Fergie azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik minden erőfeszítés nélkül szeretnék sugátozni nőies vonzerejüket. Az illat a nőies és férfias illatjegyek szexi kontrasztjára épül, amikor a felvilágosult és érzéki nő egyensúlyt tud teremteni az erő és a szépség viadalában.


Fergie most egy új illattal tér vissza, mely újrafogalmazza a játékszabályokat. Férfiakra „szabták”, de csakis hölgyek viselhetik... ez az illat a férfias és nőies illatjegyek szexi ellentéte. Vagány, merész és érzéki nőknek ajánljuk, akiket nem kötnek gúzsba a hagyományok. Minden szem az épp belépő hölgyre szegeződik. Ez egy igazán sokkoló bejövetel! Először a gyógynövények friss robbanása tölti meg a szobát, majd a finom levendula és a csodás nárcisz fedi fel magát az illat szívében. Az alapillatban modern virágos aromák keverednek egyedülálló módon a szexi, férfias akkordokkal. A krémes és lágy fákba burkolt bársonyos pézsma és a vetiver igazán erőteljes és csábító befejezést varázsol. A Viva by Fergie annak a hölgynek az illata, aki mindenféle erőlködés nélkül sugározza magából az érzéki nőiességet, miközben övé a teljes irányítás.



virágos-friss illatkategória
fejillat: gyógynövények, harmatos levelek, bergamott
szívillat: fehér nárcisz, levendula
alapillat: vetiver, szarvasbőr, fás jegyek, pézsma

"A Viva friss és meglepetésszerű illat, mely elővarázsolja a nőben rejlő kettősséget. Erős, mégis csábító, és a saját szabályai szerint éli az életét."
Fergie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése