2012. szeptember 28., péntek

Színmegújító, rubin ragyogású ajakrúzs

CSÁBÍTS AJKAID RUBIN RAGYOGÁSÁVAL!
Rubinkivonatot tartalmaz, így segít, hogy ajkaid az értékes drágakő ragyogásával tündököljenek!

Gazdag, ragyogó fényt ad az ajkaidnak.
Krémes színével és a rubin ragyogásával ékesíti ajkaidat
E-vitamint és jojobát tartalmaz, mely hidratálja és puhítja az ajkakat


Érdekességek A RUBINRÓL

A rubint tartják az univerzum leghatásosabb drágakövének. Számos csillagjeggyel hozható kapcsolatba. Rubint birtokolnia azt jelenti, hogy elégedett vagy és rátaláltál a békére. A párna alá rejtett rubin elűzheti a rossz álmokat. A rubin gyűrűt a bal kézen ajánlott hordani, mert így életerőt és védelmet hozhat. Ha ajándékba adod a rubint, az a barátság és a szeretet jele. Ez a csodálatos drágakő a vitalitás és a méltóság szimbólumaként is ismert.

Csupa szeret
A rubin tele van szeretettel, és úgy tartják, hogy fellobbantja a szenvedélyt. Azok, akik nem szeretik magukat, rubin segítségével összekapcsolódhatnak belső énjükkel. A rubin bátorságot ad, hogy a drágakövet birtokló személy a legjobban kiaknázza a magában rejlő lehetőségeket.

Gyógyító érintés
A rubin a vérkeringéssel együtt hat. Segíti a vérben lévő baktériumok kitisztítását és eltávolítását. A rubint ékszerként is lehet használni, de soha ne viseld az idegközponthoz közel, mert így nyugtalanságot okozhat. Ajánlott bal kézen gyűrűként viselni. A rubinok színe a karmazsinvöröstől égészen a pirosig terjedhet. A legkívánatosabb árnyalat a rubinvörös, mely színtiszta vörös egy csipetnyi vérvörössel. Ha a színe túl pink, a kő pink zafír. Ugyanez igaz, ha a kő túl lilás - ebben az esetben lila zafírról van szó. A legjobb rubinok világosvörösek. Főként Burmáról és Thaiföldről származnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése