2012. október 8., hétfő

Luxe sminktermékek

Tapasztald meg a luxus varázsát!

Szeretnéd, hogy a világ a lábaid előtt heverjen?

Bemutatjuk az új, egyedülálló, luxus és ragyogó Luxe termékcsaládot. Az exkluzív termékek segítségedre lesznek, hogy lélegzetelállító sminket készíthess magadnak. Különlegesen ritka és értékes összetevői híresek magával ragadó szépségükről -a fekete gyémánttól a fehér zafírig-, melyeket most magadénak tudhatsz, hogy lenyűgözd a környezetedet.

Urald a világot a Luxe-szal!

Tapasztald meg a ragyogás vonzerejét!

Értékes összetevők. Pazar formulák. Mindez aranyfényű csomagolásba zárva.

Luxe selymes alapzó SPF 20 - Hidratáló és fényűzően ragyogó formulája szinte súlytalan érzést kölcsönöz és hagyja lélegezni a bőrt. Nem tömíti el a pórusokat.

Luxe kőpúder - Rendkívül sima érzést ad és fényűző, matt hatással koronázza meg a sminket. Lágy fókuszú pigmentjei enyhítik a bőrhibák külsejét és egyenletesebbé teszik a bőr textúráját. Fehér zafírkivonattal dúsítottuk.

Luxe ajakrúzs - Rendkívüli ajakrúzs selyem és Color Glam komplex-szel. Luxus összetétele mennyien puha, hidratált extázist ad ajkaidnak.

Luxe szempillaspirál - Fekete gyémántporkivonatot tartalmaz, mely az ultrasötét szín és az ultraragyogó volumen keveréke. A klasszikus spirálkefe formázza, kiemeli és intenzívvé teszi a szempillákat a tövüktől a végükig. Tartós viselet, nem tapad össze.

Luxe szemfestékpaletta - Pigmentekkel bőségesen bevont, öt gyönyörű és pazar szín, melyeket egyetlen kompakt kiszerelésbe csomagoltuk, hogy varázslatos nappali és esti sminket készíthess. Orchideakivonatot tartalmaz, mely selymesen sima érzést kölcsönöz a szemhéjnak.

Luxe szemhéjtus - Csábító és intenzív színnel emeli ki a szemeket. Precízen siklik a szemhéjakon és segít, hogy egyenletes kontúrt húzz vele. Friss érzést nyújt akár egész napon át.

Luxe szájfény - Selyemkivonattal gazdagítottuk, hogy simábbá és fényesebbé varázsolja az ajkakat. Gazdag, hidratáló formulája a legértékesebb ékszerek fényével ragyog, és páratlan ragyogással vonja be ajkaidat.

Luxe szájfény medálban - Csodálatos medálba zárt, gyönyörű szájfény.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése