2013. február 12., kedd

Sensuelle EDP

A TISZTA VÁGY ILLATA

A Sensuelle megragadja az érzéki és nőies hangulat csábító auráját.


...a ragyogó narancsvirágból, a nőies tiarévirágból és az érzéki kasmírfából szőtt illatfátyollal! A Sensuelle az érzékiséged és a nőies aurád kihangsúlyozásáról szól. A meleg fák, a krémes virágok és az érzéki pézsmás illatjegyek az ámbrával olvadnak össze. A Sensuelle egy különleges utazásra hív, ahol mindent magad mögött hagyhatsz és belső éneddel kerülhetsz kapcsolatba. Arról szól, hogy felfedezd személyiséged legnőiesebb részeit. A Sensuelle azoknak a hölgyeknek az illata, akik megragadják ezeket az intim pillanatokat, amikor igazán önmaguk tudnak lenni és magabiztosan érzik magukat a saját bőrükben. Légies illat, mely azokat a nőket célozza meg, akik érzéki személyes parfümre vágynak, ami olyan érzést kelt, mintha a saját bőrük lenne.




Olivier Cresp Grasse-ban, a parfüm őshazájában látta meg a napvilágot. Szó szerint az illatkészítés világába született. Édesapja és nagyapja is illatanyagokkal kereskedett. Egészen a 12. századig lehet visszavezetni a Cresp család nevét Franciaország parfümrégiójában. Olivier már korai éveiben elköteleződött a parfümkészítés iránt, majd 18 évesen elkezdett illatösszetevőkkel dolgozni. 1992-ben Olivier a Firmenich illatháznál kezdett dolgozni illatőrként. A parfümpiacon elért sikerei révén parfümőr mester lett belőle 2006-ban. Kreációi sikeres együttműködést eredményeztek olyan híres cégekkel, mint a Dolce&Gabbana, Thierrx Mugler, Cacharel, LVMH, Christian Dior, Kenzo, Yves Rocher, Helena Rubinstein, Rochas, Yoshino Uomo. 2012-ben a rangos "Chevalier de l'Ordre des Arts et Lettres", azaz a művészeti érdemrend lovagi fokozatával tüntette ki a francia kulturális miniszter. Ezt az elismerést azok kapják, akik "jelentős módon járultak hozzá a francia kulturális örökség gazdagodásához". 

Harry Fremont-t a kertészkedés és a virágok iránti szeret vonzotta a parfümkészítés világába. Első (orgonaillatú) parfümjér az Institut Supérieur International de Parfum-nél (ISIPCA) alkotta meg, ahol rájött arra is, hogy ő erre született. Harry karrierje Párizsban kezdődött parfümasszisztensként, ahol elnyerte a "Prix International de la Société Techniques de Perfumeurs de France" díjat két egymást követő évben. 1987-ben csatlakozott a Firmenich illatházhoz Genfben, majd 3 évvel később ő lett a vállalat első számű parfümőrje a "finom illat" kategóriában a cég New York-i kirendeltségén. Azelőtt még sosem járt az Egyesült Államokban, de ahogy megérkezett, érezte, hogy ez az ő otthona. 2000-ben parfümőr mesternek nevezték ki. Nemzetközi sikerei közé tartoznak a követező illatok: Ralph Loren Romance, Avon Pur Blanca és CK One.

Inspiráció
A nő bőrének természetes szépsége ihlette az Avon Sensuelle parfümöt. A természetes melegség és ragyogás érzése, melyet sugároz magából az illat, olyan, mint a nő személyisége, érzékisége és egyedi mivolta. Az az egyedülálló szépség inspirálta az illatot, amely a legintimebb pillanatokban bontakozik ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése