2013. február 7., csütörtök

Anew Vitale 25+

Kirobbanó ENERGIA A BŐRÖDNEK

Az Anew Vitale termékcsaládot 25 év feletti nőknek ajánljuk, akik aktív életet élnek, és akiknek lépést kell tartaniuk pörgős életstílusukkal. Segít csökkenteni a stresszt, az alváshiányt és az általános fáradtságot, hogy a bőr kipihentnek, frissnek, üdének és ragyogónak tűnjön.

Selymesen sima, gyorsan felszívódó formula kellemes, gyümölcsös-virágos illattal, mely hidratált és üdén ragyogó hatást ad a bőrnek anélkül, hogy kifényesedne.

Az Anew Vitale exkluzív ProEnergy komplexeket tartalmaz -vitaminok, antioxidánsok és peptidek keverékét-, mely erősíti a bőr szerkezetét és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedéstől belülről kifelé hatva, hogy a bőröd tartsa a lépést veled!


Az Anew Vitale termékcsalád jelenleg 4 termékből áll (nappali és éjszakai krém, szemkörnyékápoló és arctisztító), melyek egy áttörő technológia felhasználásával stimulálják az SP1 protein termelődését, hogy a bőröd fiatalosabb és kipihentebb kinézetű lehessen.

Használatával a fakó, fáradt, tág pórusú bőr és a finom vonalak egytől egyik csökkenhetnek. Az eredmény: kipihentnek tűnő, frissen és üdén ragyogó, hidratált és egyszerűen... gyönyörű arcbőr! A felmérésben résztvevő nők 85%-a szerint az Anew Vitale termékek ellensúlyozták a kialvatlanság és a fáradtság külső jeleit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése