2014. június 3., kedd

Planet Spa Amazonas Treasures

ISMERD MEG AZ AMAZONAS KINCSÉT, A LEGENDÁS ACAI BOGYÓT!
TÁPLÁLÁS ÉS FELTÖLTŐDÉS A NYÁRI MELEGBEN

Az acai pálma termése, a legendás acai bogyó az Amazonas-menti erdők természetes kincse, melyet az indiánok már évszázadok óta használnak. Az őserdő népei számára az acai bogyó egyet jelent a táplálással, ápolással.


A gyümölcsszezon beköszöntével a vitaminban azdag finomságokat már nemcsak elfogyasztva élvezheted. Mit szólnál, ha a foci vb alatt a brazil hangulat nemcsak a tévében elevenedne meg, hanem a testedet is a latin-amerikai szépségek módjára kényeztethetnéd?

Az AVON Planet Spa Amazonian Treasures termékcsaládja két egzotikus helyi gyümölcs kivonatát is felhasználta, így alkotva tökéletes csemegét bőröd számára.

A viég egyik legerősebb antioxidánsa az acai pálma gyümölcse, melyet kifejezetten immunerősítő hatóanyagai miatt termesztenek. Az amazóniai őslakosok régen varázserőt tulajdonítottak a növénynek csodás hatásai miatt. A latin-amerikai hölgyek az acai bogyót vetik be a ragyogó és egészséges bőr elérése érdekében. Másik titkos fegyverük az amora bogyó, mely a feketeszederhez mind ízében, mind külsejében rendkívül hasonlító gyümölcs, szintén valódi vitaminbomba. C- és E-vitaminban gazdag összetevői táplálják és energizálják a bőrt. A két összetevő együtt pedig hatásos segítség az ellenállhatatlan külső receptjéhez.


Amazonian Treasures krémes testradír
Tudtad, hogy a "brazik barnaság" titka a homokban rejlik? Tengerparti napozás alatt a lányok homokkal távolítják el az elhalt hámsejteket testükről és fokozzák vérkeringésüket, mely hatására a napozás jóval hatékonyabb. Ha nincs lehetőséged  a homokban hempergőzni,próbáld ki az amazonian Treasures krémes testradírt napozás előtt, hogy fokozd a hatást.

Amazonian Treasures tápláló hajpakolás
A hajpakolás segít visszaállítani a haj természetes fényét, hidratál és táplál egy lépésben. Fantasztikusan kompenzálja a perzselő napsugarak hajra kifejtett károsító hatásást.

Amazonian Treasures hidratáló test- és fürdőolaj
A test- és fürdőolaj intenzíven hidratálja a száraz bőrt fürdés közben, táplálja és sima érzetet biztosít számára.

Amazonian Treasures kéz- és lábápoló krém
A forró tengerparti homokban megtett hosszú séta után bizony jólesik a kiszáradt bőrnek az enyhülést nyújtó hidratálás, amit a kéz- és lábápoló krém nyújt.

Amazonian Treasures hidratáló arcmaszk
Az arcmaszk tisztít és egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek, növeli a természetes hidratáltsági szintjét, amely nagyon fontos a meleg, nyári évszakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése