2013. szeptember 26., csütörtök

Instinct EDT

KÖVESD AZ ÖSZTÖNEIDET!

Az Avon Instinct parfüm elébreszti ösztöneidet a ragyogó csillaggyümölcs, az egzotikus kamélia és az érzéki szantálfa intenzív elegyével.


virágos-fás-gyümölcsös illatkategória
fejillat: mandarin, zöld jegyek, csillaggyümölcs
szívillat: kamélia, bazsarózsa, magnóliaszirmok
alapillat: fás illat, szantálfa, ámbra

Rodrigo Flores-Roux, parfümőr, az Avon Instinct parfüm megalkotója Mexikóvárosban született és az egyetemen biológiát kezdett el tanulni. 1989-ben felvételt nyert a versailles-i ISIPCA parfümőr iskolába, ahol kitüntetéssel végzett 1991-ben.

AVON: Rodrigo, áruld el nekünk, mi inspirál, amikor megalkotsz egy illatot!

Rodrigo Flores-Roux: Az illatok iránti imádatom egészen a botanikai tanulmányaimig vezetnek vissza, ezért is lehet, hogy az alkotásaim mindig kapcsolódnak valamilyen módon a természethez. De rendkívül inspiráló számomra a görög-római szobrászat, Michaelangelo, az olasz barokk, Pablo Picasso és a mexikói művészet.

A: És miért szeretteél volna együtt dolgozni az AVON-nal?

R: Az AVON számomra egy nagyon szimpatikus márka. Multikulturális, globális és a nőkhöz szól. Öröm volt együtt dolgozni az AVON-nal. Közösen megalkothattunk egy gyönyörű parfümöt.

A: Köszönjük, ezt nagyon jó hallani. Az Avon Instinct megalkotásakor mi inspirált?

R: A parfüm inspirációját a szexi, erős és magabiztos nő adta. Akinek a tekintetéből, a járásából, a beszédéből is sugárzik a magabiztosság. Ezzel párosul egy ősi, ösztönös vágy, amit nem tud és nem is akar leplezni.

A: Mi teszi ezt az illatot különlegessé?

R: Ez az illat felébreszti a bennünk nyugvó ősi ösztönöket. A nyitóillatokban érezhetőek a szikrázó citrusok és azok a gyümölcsös aromák, melytől összefut a nyál a szádban. A szívillat leginkább egy egzotikus virágcsokorra emlékeztet, melyből kiárezhető a kamélia és egyéb buja virágok. Mindez az érzéki pézsmával és a fás akkordokkal keveredik, melytől egyedi, vad és ellenállhatatlan lesz. Ez egy vérbeli szexi illat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése