2013. október 25., péntek

ANEW E-DEFENCE

A BŐR TÁPLÁLÁSÁNAK, REGENERÁLÁSÁNAK ÉS VÉDELMÉNEK EREJE
A KÖRNYEZET KÁROS HATÁSAI ELLEN

A zöld teában lévő polifenolok, az algakivonat és a rizsolajból nyert kivonat (gamma oryzanol) védelmet nyújtanak a káros szabad gyökök ellen, melyeket a fényvédők nem tudnak semlegesíteni. Segítenek lelassítani a bőröregedés folyamatát és enyhíteni a bőrirritációt.

A káros környezeti tényezők olyan támadást indíthatnak a bőröd ellen, amely még a napvédőben lévő összetevőkön is átjut és szabad gyökök kialakulását eredményezheti a bőrben. A legfejlettebb antioxidánsaink védenek ezektől a szabad gyököktől.

Az AVON első SmartRepair technológiája segít egészséges sejtekkel helyettesíteni a károsodott sejteket. Segít helyreállítani a sajtek természetes méretét és formáját még akkor is, amikor a bőr ki van téve a káros környezeti hatásoknak. Elősegíti a már meglévő károsodások regenerálódását, valamint hozzájárul a ráncok, az elszíneződések és a kipirosodás csökkenéséhez.

A létfontosságú tápanyagok (pl. a szójafehérjék) gondoskodnak az intenzív táplálásról, melyre nagyon áhítozik a bőr az őszi és a téli szezonban.

SEGÍT:
  • táplálni, komfortérzetet nyújtani és hidratálni a bőrt;
  • láthatatlan védőréteget nyújtani a káros környezeti hatások ellen;
  • helyrehozni a bőr egészséges külsejét;
  • láthatóan csökkenteni a bőröregedés jeleit: a finom vonalakat és ráncokat;
  • csökkenti a bőr kipirosodását;
  • enyhíti a napfény okozta foltok láthatóságát.
ILLATMENTES * OLAJMENTES * MINDEN ÉLETKORRA * ÉRZÉKENY BŐRŰEKNEK IS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése